De Praktijk – Tandartspraktijk de Spiegel – Hendrik Ido Ambacht

De Praktijk

Welkom in onze praktijk.

Tandarts Derwinska komt oorspronkelijk uit Polen en heeft daar tandheelkunde gestudeerd. Ze heeft haar diploma behaald in 1993. Vervolgens heeft zij de volledige opleiding tandheelkunde op universiteit ACTA in Amsterdam gevolgd. En zij is sinds 1998 in het bezit van het Nederlands diploma tandheelkunde.
U kunt rekenen op de persoonlijke deskundigheid en ervaring binnen de praktijk. Tandarts Derwinska is sinds 1999 zelfstandig gevestigd als tandarts.
In de praktijk heeft u te maken met een aantal medewerkers. Tandarts Derwinska verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Op basis van behaalde diploma’s zijn alle teamleden bevoegd tot het uitvoeren van geindiceerde handelingen.

Wij hebben ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde / Preventie / Mondhygiëne / Endodontologie / Behandeling van kinderen / Parodontologie / Behandeling van patiënten met angst.

In onze praktijk staat aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.

Praktijkvisitatie voor de mondzorg 2016
In juni 2016 heeft onze praktijk deelgenomen aan een praktijkvisitatie volgens de daarbij geldende criteria zoals opgesteld door de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KMNT). Tijdens deze visitatie is de praktijk getoetst op: – De organisatie van het zorgverlenersproces – Het praktisch en goed toepassen van de huidige wet- en regelgeving – De kwaliteitsnormen voor de mondzorg. De praktijk voldoet aan deze eisen en hebben hiervoor een certificaat ontvangen.

Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften / informatiebrochures / speelgoed.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.